Huvudkolumn

Publicerad 2017-11-14 12:30 Skriv ut Tipsa en vän
Tjuvarna lever nu i sin bästa tid
Tjuvarna lever nu i sin bästa tid

Hej alla läsare!
Bilinbrott är högaktuellt när vi närmar oss julmånaden. På kartan ser du var inbrotten skett i vårt område. Det jag fortfarande varnar för är kyrkogårdar, ridklubbar, förskolor samt större parkeringar och parkeringshus. För att skydda din egendom är det bästa att lämna kvar en person i bilen när du handlar eller ha möjlighet att låsa in i bagage.

Karta

Tjuvarna lever nu i sin bästa tid. Mörkt och möjlighet att jobba ostört. Detsamma gäller bostadsinbrotten. Hittills under november har det skett sjutton inbrott på Hisingen. Fyra av dessa har skett i Torslanda. När det gäller stulna bilar har nitton tillgripits i vårt område sedan årsskiftet.
Ett fult rån skedde vid Hornkamsgatan under helgen. En ensam yngre man blev omringad av fyra personer på två mopeder. Med hjälmarna på hotade de den ensamma mannen med våld om han inte lämnade ifrån sig sin guldkedja, vilket han gjorde. Männen lämnade sedan på mopederna ner mot Tumlehed.
Viltolyckorna fortsätter att öka. Antalet är nu åttionio.
Från 1 december är det lag på att ha vinterdäck vid vinterväglag. Fixa inte i sista minuten. Köerna är redan långa hos däckfirmorna. Minsta mönsterdjup på vinterdäck är tre mm.
Ovanstående var info i spridda skurar. Hoppas ni hittade något matnyttigt.
Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS