Huvudkolumn

Publicerad 2018-11-13 10:54 Skriv ut Tipsa en vän
Skadegörelse på Noleredsskolan
Skadegörelse på Noleredsskolan

Hej alla läsare

Noleredsskolan har haft bekymmer med en tråkig skadegörelse. Det började med att en butik sålde ut senap för en krona. Barn har antingen köpt eller stulit senap då den stod utanför butiken. Fönster och dörrar på skolan har sedan smetats ner. Även lekplatsen utsatt. Så fullständigt onödigt. Vad som står helt klart är att någons barn gjort detta. Ni föräldrar kan starta utredningen vid köksbordet.

Dieselstölder har skett på flera ställen. En målsägare råkade ut för två stölder under samma vecka. Det är inga små mängder som försvinner. Vid ett tillfälle kom tjuvarna över trehundra liter. Vart tar drivmedlet vägen? Jag är övertygad om att det säljs vidare till lastbilschaufförer som kör tillfälligt här i landet. Dunkar har hittats vid Kippholmen och i närheten av golfbanan. Mitt råd är larm på tanklocket. Sedan en av målsägarna gjorde detta har han fått vara i fred. Vilka är tjuvarna? Jag har mina misstankar och väntar fortfarande att kommunen ska hjälpa till att få bort dessa fordon. Tjuvarna är ute på nätterna i avställda bilar med körförbud. 

Cykelstölderna är nu etthundrafyrtio anmälda för i år. Mörkertalet är mycket större. Kan vi ta bort brottsverktygen för dessa personer tror jag vi kommer att se en minskning av stölderna.

Du som lägger ut droger via din telefon och snapchat, hur tänker du? Du lägger ut på nätet hur du saknar dina bortgångna kamrater. Du går på deras begravningar. Sedan saluför du drogerna som dödat dem. Känner bara avsky för dej.

Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv