Huvudkolumn

Publicerad 2018-11-07 11:42 Skriv ut Tipsa en vän
Polis snabbt på plats efter bråk
Polis snabbt på plats efter bråk

Hej alla läsare

Då är årets futsalcup till ända. Samtalade med säkerhetsansvarig nu på morgonen. Han var nöjd och inga polisanmälningar är upprättade. Grattis till ett bra arrangemang.

I slutet på veckan var det ett nytt bråk på Torslanda torg. En anmälan om misshandel. Polis snabbt på plats och körde efter en buss där misstänkta fanns ombord. Fem personer identifierade från två stadsdelar på Hisingen. Efter detta hoppas vi se ett slut på bråken.

Vi hade laserkontroll vid ”krysset” och sköt med laser mot torget. På kort tid tog vi åtta fortkörare. Högsta hastighet var 79  km/h. Då för man böter på 3 600:-. Två km till och vi hade omhändertagit körkortet.

Vid Ytterhamnsmotet hade vi också kontroll. Ett körkort och fem ordningsbot blev skörden. Tråkigt att se hur andra bilister vill varna att vi har kontroll.

Fick en film från en boende i Torslanda. Han blev omkörd av en a-traktor. Hastigheten uppe i hundra km/h. Personen som tog filmen hittade sedan bilen parkerad och jag fick regnr. Telefonsamtal med vårdnadshavare som lovat att omedelbart ha ett allvarligt samtal  med sonen. Det vill jag också ha då jag vet han vill bli polis…..

Allt för denna gång!

 

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv