Huvudkolumn

Publicerad 2017-11-07 11:44 Skriv ut Tipsa en vän
Lys upp runt era hus
Lys upp runt era hus

Hej alla läsare!
Inbrotten ligger fortfarande lågt. Förra veckan hände dock två. Vid det ena inbrottet har gärningsmännen kommit från skogen och gått in via altandörren till det sista huset i en radhuslänga. På baksidan hade tyvärr husägarna ingen belysning. I sovrummet har tjuvarna hittat ett värdeskåp i en garderob som inte var fastsatt. Skåpet hittades endast ett hundratal meter från huset, uppbrutet och tomt.

Skaffa belysning med rörelsedeckare. Skruva fast ditt värdeskåp. Ha inte dina guldsmycken i sovrummet.
Kameran jag skrev om för några veckor sedan har många hört av sig om. Bra investering. Företaget som säljer gör dagligen reklam på radion och priset är nu överkomliga sexhundranittionio kronor.
Nu är det mörkt tidigt på kvällarna. I går var jag uppe vid hallen. På vägen såg jag många barn på cykel. Alltför många saknade belysning och reflexer. Dags att titta över detta.
Samma sak gäller bilar. Starta upp din bil och gå sedan runt den för att se att allt fungerar. När du sedan kör när det är mörkt får du inte ha på halvljus och dimljus samtidigt.
Viltolyckorna fortsätter och påkörda rådjur i området är nu åttiosju. Så ta det lugnt på vägarna och låt mobiltelefonen vara.
Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS