Huvudkolumn

Publicerad 2018-03-14 12:10 Skriv ut Tipsa en vän
Kontrollerna vid Volvo måste fortsätta
Kontrollerna vid Volvo måste fortsätta

Hej alla läsare
Nu är det några veckor till påsk. Tråkigt att läsa anmälningar relaterade till grankriget. Inbrott i sjöbodar. Brandsläckare stulna i hamnen. Försök hålla ert grankrig på rimlig nivå. Sista åren har det varit skapligt och till och med miljövänlig brasa utan däck och brännolja. Meningen är väl att detta ska vara en trevlig händelse utan fylla och misshandel? Eller har jag fel? Hoppas jag får skriva positiva rader efter påsk.

Håller på att nysta i en härva med narkotika. Brukarna är under femton år. Ett gäng ungdomar var i garaget under Willy´s lördagen den 3:e mars. Jag har alla på bild. Har stor lust att lägga ut bilderna i tidningen så ni föräldrar kan se vad ungdomarna sysslar med. Kan dock inte göra det då alla som finns på bilderna inte rökte. Tillräckligt allvarligt att de finns med där andra brukar droger.
Tyvärr ser de unga inte alla risker. En ungdom hade yttrat följande till sina föräldrar ”Det är okay att droga och festa på helgerna om man sköter sig på veckorna”. Vad svarar man på det?
Vi märker att kontrollerna vid Volvo måste fortsätta. Vissa trafikanter är totalt hänsynslösa och visar noll respekt för omgivningen.
Nu har första domen angående mobilanvändande kommit. Tingsrätten dömde ut 1 500:-. Jag märker att efterlevnaden är ganska bra. Hoppas det fortsätter så.
En yngling greps i helgen för brott mot knivlagen. Han hade två knogjärn på sig. Förra gången han greps hade han en stor ringnyckel i innerfickan när han gick på fest. Den slog han i huvudet på sin antagonist. Förklaringen till ringnyckeln var att han hjälpt en kompis att meka hans moped. Skulle du meka moppe med knogjärnen också?
Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(1)
  1. Trafik situationen på 155 är fullständig katastrof va tusan händer? De är ju förfan med livet som insatts varje morgon/eftermiddag jag har ringt tips telefon å dom kan bara beklaga va? Resurser på skjutningar eller trafik låt dom skjuta ihjäl varandra men inte fan ska man behöva stryka med i trafiken för att dom får göra som dom vill? Eller hur är tanken detta har ju pågått över 1år nu gör nått de är väl ni dom ska göra de?

    Peter Andersson 2018-03-1415:43:14

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS