Huvudkolumn

Publicerad 2018-07-03 13:06 Skriv ut Tipsa en vän
En vecka präglad av tråkigheter
En vecka präglad av tråkigheter

Hej alla läsare!

Sillvik och Lillebybadet har haft händelser under veckan som inte varit ok. Vi har fått en skrivelse till polisen där en person beskriver människors totala nonchalans och dåliga uppträdande. En person hade sagt till ett sällskap att det råder eldningsförbud då de hade engångsgrillar direkt på marken. Det hon fick utstå i fråga om tillmälen och otidigheter kan jag inte skriva om. Kvinnan och hennes barn kunde inte stanna kvar utan fick lämna badplatsen.

Nästa händelse är en riktigt ful misshandel. En pojke ber en kille sluta skvätta vatten på hans kläder. De skiljs åt och killen ber om ursäkt. Han återkommer dock med ett större gäng. De håller fast pojken och en gärningsman öser slag och sparkar över honom. Där har vi ett bra signalement och hoppas vi kan lösa denna fula misshandel.

Ett rån har skett på Bottnevägen. Det skedde i lördags mitt på dagen. En äldre kvinna möter en man. Utan ett ord går han fram till kvinnan och rycker av henne två halsband. Kvinnan tar sig hem men är djupt chockad. Hon ringer sin dotter och polis kommer till hennes hem. Ett sådant brott hör till det jag avskyr. En försvarslös kvinna. Hur kan du som gjort detta se dej själv i spegeln?  

Båtsommaren är full gång. Tjugo båtmotorer är tjuvarnas byte så här långt. En kajak anmäld stulen. En mindre motorbåt stulen i Björlanda men är åter hos ägaren. Endast ett sjöfylleri. Hoppas siffrorna håller i sig.

Återkommer i mitten av augusti. Ha en fortsatt bra sommar.

Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv