Huvudkolumn

Publicerad 2017-09-12 11:09 Skriv ut Tipsa en vän
Det händer saker när barnen kommer upp i tonåren
Det händer saker när barnen kommer upp i tonåren

Hej alla läsare!
Efter förra veckans händelser vill jag åter ta upp frågan om föräldravandring. Föräldrar som har barn i tonåren måste ta till sig att det händer saker när barnen kommer upp i tolv-trettonårsåldern. Då kanske kyrkans barntimmar inte är lika aktuellt som tidigare. Den nya kroppsdelen, telefonen, styr ungdomens liv. Det stäms träff och möten, kan ske inom en mycket kort tidsrymd. Vad de gör när de träffas kommer sällan till föräldrars kännedom. Min önskan är att sidan ”grannar i Torslanda” gör en kraftsamling för att få igång föräldravandringen igen.

Upptäcker att jag många gånger är negativ och så blir det då mina anmälningar jag får på bordet aldrig är positiva. Måste ändå nämna föräldrar som tar fullt ansvar. Senast i går hade jag en pappa som sa att han omedelbart skulle hämta sin son i skolan då pojken gjort en sak vi skulle reda ut.
Och när det gäller våra barn i stadsdelen sköter sig nittioåtta procent exemplariskt.
Angående min spalt förra veckan har jag fått en oerhörd respons. Misshandeln jag skrev om kommer vi att klara ut. Tror även vi klarar ut pojken som blev rånad.
I går kom en fotbollsspelare till Volvo. Cirka 1500 åskådare trotsade det dåliga vädret. Trots regnet stod Zlatan kvar och skrev autografer och ställde upp på foto. Snyggt jobbat. (Jag behövde inte skriva någon).
Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS