Huvudkolumn

Publicerad 2017-12-12 11:55 Skriv ut Tipsa en vän
Det blir jul i år också
Det blir jul i år också

Hej alla läsare!
Nu närmar sig julen och stressen i trafiken ökar. Allt ska hinnas med och jag märker redan en ökad irritation med förare som hänger på signalhornet i hopp om att köerna ska lösas upp på detta sätt. Det blir jul i år också så försök lugna er lite. Vi kommer försöka ha en ökad närvaro vid köpcenter och framförallt systembolag.

Glögg är ju trevligt men ger utslag på våra mätare om det är den glögg som har procenthalt. Sen ska det ätas ett antal julbord där det ångras mycket dagen efter. Vet du om att du ska på ett julbord med alkohol så planera innan. Det är skönt att veta att bilen kan stå dagen efter.
Viltolyckor har jag skrivit om och försökt följa upp. Öarna och Torslanda är nu uppe i nittiofem. För hela landet är siffran fyrtiotretusenniohundratjugo.
Något att ha i åtanke när ni kanske ska resa bort över jul. Se över bilen innan avfärd. Speciellt spolarvätska och däck. Se till att ha tidsmarginal. Era kära ser nog helst att ni kommer fram. Tyvärr är julen den tid på året vi har flest trafikolyckor.
Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS