Huvudkolumn

Publicerad 2018-11-28 10:15 Skriv ut Tipsa en vän
Burger King är ingen fritidsgård
Burger King är ingen fritidsgård

Hej alla läsare

Efter helgen kan vi räkna till fjorton skadegörelser på hållplatser. Tjugosex rutor sönderslagna. Vad som är roligt med detta vet jag inte.

Oron kring Burger King fortsätter. Ungdomar använder stället som ungdomsgård och bär sig illa åt. Tykna när de blir tillsagda.

I fredags skulle en bilist köra om en A-traktor. Föraren av A-traktorn satt med foten ut genom sidofönstret och gjorde ”fingret” åt bilisten  när han försökte köra om. A-traktorn ökade också farten för att hindra omkörningen. Moget!!!! Jag fick ju tag i dej och din pappa. Rullar den bilen igen har din far vetskap om vad som hänt. Han riskerar då att rapporteras för tillåtelse till olovlig körning. Har det hänt? Ja, och det var jag som rapporterade. Fadern till en pojke fick femtusen i böter och varning på sitt körkort.

Ärtsoppelunch varje torsdag hos Torslanda IK. Mycket trevligt. Sist jag var där träffade jag ”Stickan”. Han är åttio plus och berättade att han fått samtal från Telia. En mycket trevlig man berättade att Stig skulle få återbäring till sitt teliakonto. Bra sa Stig, då kan ni dra av det på min nästa faktura. Den trevlige mannen svarade att detta inte gick utan pengarna var tvungna att sättas in på hans konto. Stig sa då till mannen att han förstod att han försökte lura av honom hans kontonummer. Han bad mannen dra till ”varmare trakter”. Att Stig berättade historien för mej gjorde mej glad. Varför? Jo vi har inte den typen av brott i Torslanda. Alla är vakna för dessa lurendrejare och lägger på luren. Inte ens matthandlaren är ute och försöker längre.

Jag varnade tidigare för att inbrotten skulle öka under de mörka månaderna. Hittills har jag haft fel. Sista anmälda inbrottet var den 26 augusti. Hittills anmälda inbrott är arton. Förklaring? Er egen förtjänst. Ni har koll på misstänkta människor och bilar. Fortsätt så.

Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv