Huvudkolumn

Publicerad 2018-03-20 14:39 Skriv ut Tipsa en vän
Alla skall komma först
Alla skall komma först

Hej alla läsare
Volvotrafiken är ett stort bekymmer. Nu skriver volvoiternas chefer till oss då de ser risker för sina medarbetares liv och lem. Alla ska komma först och att då köra mot trafiken möter tydligen inget hinder. Vårt arbete fortsätter och ser framför mej en ganska öde personalparkering. Detta då mina kollegor kommer in efter varje kontroll och då har tagit tre-fyra körkort. Det görs just nu en sammanställning på det antal kontroller vi haft och hur många körkort som omhändertagits. Kommer senare på vår facebooksida.

På tal om facebook kommer återkommande inlägg hur det ser ut vid återvinningscentralerna. Fick då till mej att jag skulle åka ut till modellflyget. Där hade någon dumpat sängar, madrasser och diverse bohag. Dessutom handlingar med namn och adress. Det blir en anmälan om brott mot miljölagen. Bulycke återvinning ligger några km från Torslanda. En av de mest välskötta vi har i Göteborg. Vad är det som inte passar? Nu får kommunen skicka eget folk eller entreprenörer till stora kostnader för att ett litet antal människor är bekväma. Dålig stil.
När jag skriver detta är det vårdagjämning. Dröjer nog ett tag till innan vi kan fundera på sommardäck. Titta redan nu på mönsterdjup. Minsta tillåtna är 1,6 mm. När du då monterar av vinterdäcken kan du kolla mönsterdjupet vilket ska vara minst tre mm. Vinterdäcken får du ha på bilen till 15 april. Även efter detta datum kan det vara tillåtet om det befaras att vinterväglag kommer att råda. Det får vi inte hoppas, eller hur?
Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS