Huvudkolumn

Publicerad 2017-10-04 08:39 Skriv ut Tipsa en vän
Ägaren kan vända sig till mig
Ägaren kan vända sig till mig

Hej alla läsare
En läsare har hört av sig angående en olycka på en cykelbana. Ett barn på väg till skolan vände sig om för att se var kamraterna höll hus och olyckan var ett faktum. Skadorna vid detta tillfälle stannade vid en fläskläpp. Många ska samsas på cykelbanan. Mopeder klass två ska också framföras där. Skall du köra om någon skall detta ske till vänster. Härligt att se att så många använder hjälm. Låt sedan bli mobilen när du cyklar så blir det bra. Glöm inte kolla belysning när det snart är mörkt på morgonen på väg till skolan.

Många har hört av sig angående den röda bilen vid återvinningen i Hällsvik. Träffade på föraren i torsdags. Bilen var inte besiktigad och skatten var obetald. Han samlar burkar från återvinningen. Via en app i telefonen kunde jag göra mej förstådd och hoppas han gör det jag bett honom om.

Narkotika

På bifogad bild ser ni redlinepåsar, narkotika, rizzlapapper, rökpipa, våg samt rakblad. Detta låg under en flislåda för sandning. Upphittaren vill ha hittelön så du som äger detta får vända dig till mej. Välkommen.
Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(2)
  1. Hej Christer. Tack för tydlig o rak information om vårt närområde. Du sätter gång på gång ord på ett klockrent sätt på det som sker o gör oss alla mer medvetna. Behövs fler av såna som dig i vårt samhälle.

    Helen Bergander 2017-10-0419:09:58
  2. Hej Christer! Vill bara uttrycka min glädje över att du fortfarande är i full gång. Du behövs!!!

    Monica Nolander 2017-10-0417:22:03

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS