Huvudkolumn

Publicerad 2018-03-27 09:00 Skriv ut Tipsa en vän
155:an fortsätter ställa till det vid skiftbyten
155:an fortsätter ställa till det vid skiftbyten

Hej alla läsare
Veckan som gick har varit stökig med tre fullbordade villainbrott samt flera försök. Hjuvik, Hällsvik samt centrala Torslanda är aktuella områden. Vid rutinkontroller har tre rattfyllerister stoppats, bl a två lastbilschaufförer.
155:an fortsätter ställa till det vid skiftbyten. Var på plats tillsammans med företrädare för Volvo´s säkerhetsfolk. Trodde inte mina ögon när jag såg framfarten inne på Volvos egen parkering. De jag stoppade hade bara dåliga förklaringar. Får mail flera gånger per vecka om oron att något riktigt allvarligt kommer att hända. Vi fortsätter vår övervakning och fler anställda kommer behöva busskort när vi agerat.

Har nyss kommit i mål med några pojkar som är under femton och som använt narkotika. Hade två möte på en skola förra veckan. Rektor, mentor, förälder, polis samt berört barn på plats. Första mötet berättade barnet som det var och åtgärder för barnets bästa vidtagna. Nästa möte tittade barnet på mej och sa: ”Har du bevis”. Det finns särskilda regler för att prata med dem som inte är straffmyndiga. Vi poliser får inte hålla förhör hur som helst. Hoppas bara föräldrarna tog min information på allvar då jag är helt säker på att pojken använt narkotika.
Nu är vi i påskveckan och det blir en särskild insats från polisen på öarna. Hoppas allt går som det ska och att ni får eld på era ”fyrar”.
Det har varit ett antal inbrott som kan härledas till ”grankriget”. Dock ingen större omfattning.
Du som vet med dej att du tappat en bilnyckel till en Nissan kan höra av dej till mej. Troligen i närheten av Ruskpricksvägen.
Önskar nu alla en riktigt trevlig påsk. Avstå alkohol om du ska köra bil eller annat fordon.
Allt för denna gång!

Christer Melvinsson

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS