Huvudkolumn

Publicerad 2015-11-04 10:03 Skriv ut Tipsa en vän
Rotarypresidenten Anne Modin, tillsammans med tillträdande presidenten, Cassandra Köbbel, delade ut blommor, diplom och en prissumma till årets entusiast, Erik Johansson.

Rotarypresidenten Anne Modin, tillsammans med tillträdande presidenten, Cassandra Köbbel, delade ut blommor, diplom och en prissumma till årets entusiast, Erik Johansson.


Erik Johansson – årets eldsjäl

Ungdomar behöver entusiastiska förebilder. Eleverna på Bergagårdsskolan har en sådan lärare.

Äras den som äras bör, säger ordspråket och därför har Öckerööarnas Rotaryklubb instiftat ett entusiastpris. I år går det till läraren och inspiratören Erik Johansson. Han har, inte minst, gjort sig ett namn för sin datorprogrammeringsundervisning av robotar.
– Vi vill visa vår uppskattning för allt vad han gör för våra barn, säger rotarypresidenten Anne Modin, som tillsammans med tillträdande president, Cassandra Köbbel, och Bengt Svanholm, som är programansvarig i klubben, delade ut priset till Erik.

En överraskad lärare
Tidigt på tisdagsmorgonen överraskade en delegation från Rotary Erik på hans arbetsplats, Bergagårdsskolan, med diplom och blommor. Erik visste inte om vad som var i görningen när den trehövdade delegationen dök upp i hans klassrum. Han blev tagen på sängen och gripen av stundens allvar.
– Wow, superkul! Det här var den mest överraskande stunden i hela mitt liv. Ser ni att mina knän darrar? Vi som jobbar som lärare här har världens roligaste jobb och världens viktigaste.

Conny Åquist

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Extrakolumn

Visit Öckerö 2018

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS