Huvudkolumn

Publicerad 2018-01-10 11:19 Skriv ut Tipsa en vän
Bo Aktivt i Hjälvik är ett planerat seniorboende på Öckerö med bland annat inglasad vinterträdgård,  wellnessavdelning och andra gemensamhetsutrymmen.

Bo Aktivt i Hjälvik är ett planerat seniorboende på Öckerö med bland annat inglasad vinterträdgård, wellnessavdelning och andra gemensamhetsutrymmen.


Byggprojekt Hjälvik - planerat seniorboende

Öckerö Bo Aktivt i Hjälvik är ett planerat seniorboende med bland annat inglasad vinterträdgård, wellnessavdelning och andra gemensamhetsutrymmen av en typ som tidigare byggts på flera ställen i landet.

Projektet i Hjälvik har nu varit ute på samråd med berörda parter och en ny illustration har tagits fram inför nästa skede i processen.
Vi har pratat med den mäklare som fått i uppdrag att förmedla de cirka 50 lägenheter, de flesta tvåor och treor, som finns med i nuvarande förslag, om planen antas.
– Intresset för samtliga lägenheter är stort, säger han. Gott och väl tre fjärdedelar av spekulanterna är boende i Öckerö kommun, dessa har förövrigt första tjing på bostäderna, och bygget kan därför innebära mycket för boendecirkulationen här på öarna.

Conny Åquist

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv