Huvudkolumn

Publicerad 2011-07-04

Trädgård & Design för alla

Inspirerande trädgårdsdesign

Inspirerande trädgårdsdesign

Jag har varit en hemmakär Lillebybo allt sedan Familjen, år 2005, satte nyckeln i dörren till vårt, då nybyggda, hus. Vi trivs verkligen med att bo här, nära naturen och med promenadavstånd till havet. Det känns lite som att bo på landet, då den sköna tystnaden infinner sig och bara avbryts av småfåglarnas kvitter. Det gör gott för själen.

Bloggens namn säger till stor del vad jag kommer skriva om – trädgård och design. Men det kommer också bli en del annat som knyter an till dessa ämnen på olika sätt.  Jag kommer skriva om det som finns i vår närhet, men också om det som finns längre bort och som är av intresse.

Som trädgårdsdesigner kommer jag bidra med tankar och tips kring trädgårdsdesign. Jag kommer bl.a. skriva om trädgårdar, trädgårdsmässor och plantskolor/garden centers. Det kommer bli exempel på underbara favoritväxter, fina växtkombinationer, hur vi gjort i vår trädgård och vad vi lagat av det goda från köksträdgården. 

Carls

Jag kommer skriva om sånt om jag själv tycker om och visa var jag hittar min inspiration, vilket kan vara varsomhelst.  En växt, en inredningsdetalj, en byggnad, ett konstverk eller ett café. En bra fika är alltid välkommet, och jag kommer skriva om de smultronställen som har det lilla extra, som en fantastisk miljö, snygg inredning, fin utsikt eller ett riktig bra kaffe. Det uppskattar jag. 

Jag hoppas att ni läser bloggen, får mersmak och fortsätter följa den. 

En uppmaning till nästa blogginlägg - gå barfota i gräset, dofta på blommorna, precis som Ferdinand, och njut av sommaren!

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Trädgård & Design för alla

Maria Manning Hej och välkommen till min blogg!
Jag heter Maria Manning och bor med min familj i Lilleby nära natur och hav.
Att arbeta kreativt och skapa i bild, inredning och trädgård har alltid varit stora intressen.
Jag har en utbildning i reklam och dekoration, en trädgårdsutbildning med inriktning på trädgårdsdesign och är utbildad trädgårdsmästare.
2006 startade jag mitt företag som trädgårdsdesigner och sen dess har jag haft uppdrag i Göteborg med omnejd.
Har du frågor eller funderingar så maila mig marialilleby@yahoo.se

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv