Huvudkolumn

Publicerad 2015-09-02 10:09 Skriv ut Tipsa en vän

Nedläggningen av utredningen om bussfiler

Läste i Torslanda-Tidningen om att man nu lägger ner utredningen om bussfiler och skall börja med en ny utredning, utifrån nya förutsättningar, som man säger i pressreleasen.
Allt det som gjort att man nu lägger ner den utredning om bussfiler har enligt alla i Torslanda varit kända sedan utredningen började. Vi har haft möten där dessa hinder, som nu först utredare har förstått, redovisats av Torslandaborna.

Undrar så vad det är för folk och vad de har för kunskap, eller är det så, att de har mycket stor otur när de tänker. Dessa, är det nu 20 miljoner pengar som man har lagt ner till dagens dato, var är de någonstans?
De antal utredare och tjänstemän, som har utfört detta haveri, vem tar skulden på sig av dem och vem av dem skall betala tillbaka till oss, för de misslyckade arbetet de gjort.
De fördyringar, som man upptäckt på vägen, har alla Torslandabor vetat om och redovisat i de förslag och kommentarer, som har lagts fram till Vägverkets och Trafikverkets utredare.
Är det så, att alla dessa tjänstemän bara startar en utredning, bara för att ha något att syssla med och göra på arbetstid?
Amhults undergång är ett bra exempel på projekt, som också blev flera gånger dyrare. Är det inte bättre att vi bildar en grupp, som löser allt vi behöver ha gjort här i Torslanda, utan dessa fantastiska utredare.
Vi är helt kompetenta att utföra en utredningoch även utföra arbetet, vi skulle kunna sköta det för en bråkdel, av den kostnad, som Trafikverket alltid lyckas överskrida.
Här i Torslanda finns många byggbolag, bra folk och kapabla utredare, så varför skall dessa stockholmare göra vårat arbete.
Hör av Er till Tidningen om Ni vill.

/W Wallin
opolitisk debattör och mindre byggare

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv